Vill du vara med i ett växande team som har hela världen som sin arbetsplats ska du söka dig till oss. Vi letar ständigt efter erfaren personal som kan bidra till att vidareutveckla vårt företag. Hos oss arbetar alla möjliga olika människor med olika bakgrund och utbildning. I en bransch som är väldigt mansdominerad ser vi gärna att fler kvinnor söker sig till oss för vi tror att en balans mellan både män och kvinnor kan gynna oss som företag och föra oss framåt.

Varför välja oss

Det finns många olika företag där ute och ännu fler olika tjänster. Om du däremot vill arbeta för en organisation som värdesätter den du är och vill att du utvecklas ska du leta dig till oss. Vi expanderar ständigt och letar hela tiden efter personer med hög kompetens. Nedan kan du se våra lediga tjänster. Finns det inget som passar dig skicka in en spontanansökan till oss. Förutom att du kommer jobba på ett företag som är ledande i sin bransch kommer du presenteras möjligheter till personlig utveckling. Du kommer även kunna knyta egna kontakter som kan leda till att du blir ansvarig att planera egna projekt. Vi sätter givetvis våra kunder först men tillsammans med dem hamnar våra medarbetare. Vår filosofi är att om vi har glada medarbetare som är nöjda kommer det avspeglas på vår arbetsinsats.

Vilka vi letar efter

Vi letar efter dig som anser dig platsa i en platt organisation som ibland även kan vara hierarkisk. Kort sagt en ständigt förändrande organisation. Överlag ser vi oss själva som en platt verksamhet men vissa av våra uppdrag kräver en hierarkisk struktur för att kunna genomföras. Om du tror att du passar i en sådan organisation kan Geotronics vara något för dig. Oftast letar vi efter personer med högerutbildning då vi jobbar främst med den tekniska biten av gruvutvinning och infrastrukturkonstruktion.

Lediga tjänster

  • Marknadsföringsexpert tillreklam på internet

Här nedan hittar du våra lediga tjänster.

Just nu finns inga lediga tjänster ute men skicka gärna in ditt CV och ett Personlig brev till oss. Märk mailet med ”spontanansökan”.